Cat de concise si de actualitate  sunt informatiile legate de taxele de drum?

In mod normal preluam cele mai noi informatii despre taxele de drum la o luna dupa lansarea lor oficiala. Actualizarile in aplicatie depind de perioada in care departamentul in cauza primeste datele despre tara respectiva.  De asemenea toti utilizatorii sunt  anuntati in timp real in aplicatie atunci cand apare  o actualizare.

Care este pretul unei licente UNTRRplanner pentru membrii UNTRR si pentru non-membri?

Pentru membri UNTRR, prima licenta : 399 euro/an
Pentru membri UNTRR, licente aditionale: 249 euro/an

Pentru non-membri, Prima licenta: 588 euro/an
Pentru non-membri, licente aditionale: 588euro/an 

Cum setezi programul sa evite anumite tipuri de drumuri atunci cand planifici o ruta ( spre exemplu evitarea autostrazilor)?

Acest lucru este posibil doar daca va creati un profil de ruta propriu si un vehicul personalizat.  Vehiculele predefinite de sistem sunt blocate astfel incat orice utilizator UNTRRplanner va primi aceleasi rezultate  daca va introduce aceleasi coordonate. Implicit profilul de ruta asociat unui vehicul predefinit nu poate fi schimbat.

Daca doresti sa eviti anumite  segmente de drum va trebui sa iti creezi propriul profil de rute. Pentru a face acest lucru, deschizi meniul “ Managementul vehiculului” si  iti creezi un nou profil de ruta accesand tab-ul “Profil rute”.

Dupa crearea profilului , va trebui sa iti creezi propriul vehicul. Pentru a face acest lucru, acceseaza tab-ul “ Vehicule” .

Cum pot vizualiza restrictiile de drum pe intreaga harta, inainte de a planifica o ruta?

Poti face zoom pe harta,cat mai aproape de drumuri. Daca doresti sa vizualizezi informatii legate de trafic, poti accesa butonul “Vizibilitate” si sa bifezi “toate informatiile de trafic” sau doar cele care te intereseaza.

 

 

 

 

 

 

Unde si cum pot seta orele de  conducere si pauzele soferilor?

In cadrul sistemului exista optiunea de a seta orele de conducere si pauza ale soferilor. Exista si optiunea de a dezactiva orele de condus si pauzele, pentru a nu le lua in evidenta la calcularea rutelor. Puteti sa setati orele de condus si pauzele pentru 1 sau 2 soferi pe acelasi vehicul.