Clienții

Testimonials UNTRRplanner clients

Testimonial Grifon Serex Srl

Inainte de achizitionarea solutiei am testat si alte aplicatii, insa UNTRRplanner imi permite sa creez cu usurinta propriile rute, sa calculez costurile si in consecinta sa ofer clientilor o cotatie de pret calculata pe date exacte. Aceste lucruri mi-au garantat rentabilitatea solutiei.

Nu in ultimul rand, datorita faptului ca lucram cu case de expeditii, solutia ne-a ajutat sa comparam rapid rutele oferite de colaboratori. In felul acesta am imbunatatit relatia cu partenerii prin evitarea erorilor sau neintelegerilor.

In viitorul apropiat ne propunem extinderea parcului auto si consideram ca sistemul ne va fi un instrument de mare ajutor in acest demers deoarece ne va permite sa onoram mai multe comenzi intr-un timp mai scurt, atat pe plan intern cat si international.

Cristi Stefan,
Manager parc auto Grifon Serex S.R.L.,
 companie de transport infiintata in 1994,care in prezent ofera servicii de transport atat interne cat si internationale prin intermediul a 24 de camioane.

Testimonial Valmar Logistic Car

In trecut am testat diverse aplicatii, insa am decis sa achizitionam solutia UNTRRplanner pentru ca ne ajuta sa economisim timp cu stabilirea itinerariilor autovehiculelor, prin faptul ca ne ofera vizibilitate asupra kilometrilor de parcurs si a costurilor de transport, usurandu-ne astfel munca.

Ilie Losenco,
Manager parc auto GAL SPEDITION SRL, companie de transport cu 15 vehicule ce ofera servicii de transport international de marfa

Testimonial Gal Spedition

Am ales solutia UNTRRplanner in primul rand pentru a planifica rutele specifice pentru camioane si pentru a fi la curent cu taxele de drum, atat de necesare in activitatea noastra zilnica.

Acum putem compara rezultatele din sistem cu facturile lunare si putem realiza rute mai bune din punct de vedere al kilometrajului.  Astfel aplicatia ne permite eficientizarea costurilor, dar si un management mai bun al rutelor si ofertelor, crescand astfel profitabilitatea companiei noastre.

Necula Ionut,
Sef department Logistica  VALMAR LOGISTIC CAR
, companie de transport cu 30  vehicule,ce ofera servicii de transport intern si international