Calcularea emisiilor

Avantajele tale competitive cu logistica verde

Tot mai multe companii vor să știe cât de ridicate sunt emisiile de CO2 ale vehiculelor lor. De asemenea, există și restricții prevăzute de lege.

Cum funcționează în ansamblu:

  • Calcularea emisiilor de CO2 și a altor substanțe dăunătoare
  • Realizarea unui raport detaliat al emisiilor pentru rute și călătorii
  • Raportarea emisiilor de CO2 având la bază decretul francez 2011-1336 ce necesită raportări ale emisiilor de C02 pentru toate transporturile din interiorul, spre și către Franța.
  • Se pot calcula emisiile de CO2 pentru subcontractanți
  • Posibilitatea calculării conform noului standard european pentru calcularea consumului de combustibili și servicii de transport BS DIN16258

Reduceți emisiile de carbon și deveniți mai competitiv cu UNTRRplanner

Cu UNTRRplanner puteți calcula emisiile de CO2 și astfel îndepliniți cererile pentru „logistica verde” atunci când planificați și calculați rutele. UNTRRplanner calculează toate emisiile relevante generate în timpul rutei, în funcție de vehicul, greutate și înclinarea drumului.

Fiind luate în considerare atât vehiculul, greutatea, cât si înclinarea drumului, programul calculează toate emisiile relevante pentru o rută specifică. Calculatorul de emisii CO2 permite inclusiv compensarea în mod direct a emisiilor dumneavoastră prin intermediul fundației non-profit myclimate. Cu ajutorul calculatorului de emisii, puteți genera, de asemenea, un raport detaliat.

Obțineti un avantaj competitiv oferindu-le clienților dumneavoastră servicii logistice prietenoase cu mediul. Pregătiți-vă compania pentru viitoarea legislație din domeniu cu calculatorul de emisii CO2 al UNTRRplanner și fiți un bun exemplu pentru ceilalți în reducerea emisiilor de carbon.